Speel onze muziek

PostHeaderIcon High 5!

High 5!Psycholoog Oscar krijgt voor zijn verjaardag een parachutesprong cadeau.
Na de sprong in zwaar weer verliest Oscar zijn geheugen en weet hij niet meer wie hij is; hij wordt aangezien voor een pater, een cineast, een dief… dan komt hij ook nog midden tussen de rivaliserende bendes ‘De Keien’ en ‘De Kevers’ terecht.

Een onderhoudende musicalproductie van Studio Pan voor het hele gezin. Met humor, vaart en veel muziek.

Voorstellingen op zaterdag 13 en zondag 14 april 2013 in Theater De Enck, Oirschot.

 

PostHeaderIcon Geen Pizza Vandaag

Geen Pizza vandaag Kapitein Buys lijdt schipbreuk en spoelt in verwarde toestand aan in Italië. Tonio, de plaatselijke pizzabezorger ontfermt zich over hem en na verloop van  tijd wordt stukje bij beetje het verleden van de kapitein duidelijk.

De kapitein vertelt over zijn vele, verre reizen en zijn gevaarlijke avonturen die hem in alle uithoeken van de wereld brachten. Een muzikale show vol verrassingen!

Theater De Enck zaterdag 14 en zondag 15 april 2012.

 

PostHeaderIcon Breaking News

Breaking News'Breaking News' van Studio Pan muziek en theaterproducties, uitgevoerd door Musical’sCool!, brengt het laatste nieuws uit alle hoeken van de wereld en ver daarbuiten... 

Theater De Enck, Oirschot  9 en 10 april 2011

Lees meer...

 

PostHeaderIcon Musical'sCool Rocks!

Deze snelle, vrolijke productie met als muzikaal thema Rock & Roll, wordt gebracht door de leerlingen en docenten van Musical'sCool zelf. Een verhaal vol intriges, ruzies, roddels en dwaze docenten.

Lees meer...

 
Meer artikelen...