MusicalsCool!

Musical'sCool verzorgt musicalcursussen voor beginners en gevorderden. Musical'sCool werkt samen met CultuurSpoor Best en staat in nauw contact met de Academie voor Theater en de Dansacademie van de Fontys Hogeschool voor de kunsten in Tilburg. Tijdens de intensieve cursus die in september start en in april wordt afgesloten staan zang, dans en spel op het programma. De lessen worden gegeven door vakbekwame, gediplomeerde docenten uit de diverse vakgebieden. De afsluiting vindt plaats in Theater De Enck waar de producties meerdere keren worden uitgevoerd. Mensen die zich meer vakgericht willen ontwikkelen kunnen deelnemen aan de Vakklas. Dit is mogelijk vanaf 13 jaar, hiervoor is een auditie vereist. Bezoek de website van Musical'sCool! voor meer informatie.

Docenten

  Amy Beekmans (docent / artistiek manager)
  Arjan Dolman (drama / improvisatie)
  Loesje Josepha den Otter (dans)
  Kim van der Spek (dans)
  Pepijn van Bokhoven (zang)
  Vivian Libregts (drama / regie)

 
Eerder werkte mee

  Petra Clauwens
  Anouk Scheepens
  Debbie Verschuren 
  Vivianne van den Boom
  Steffie Jöris
  Petra Ellenbroek
  Lotte Verhoeven
  Jakobijn van den Bighelaar
  Marle Martens
  Jozan van Ballekom
  Rik van de Rijdt

Nieuws

Land in Zicht

Land in Zicht, een vrolijke, muzikale voorstelling voor kinderen. Met de karakters Dippel, Dubbeltje en Kat die samen met Kapitein Buys B. Botervloot grappige avonturen beleven.

Lees meer...

'Pluche & Plastic'

Op 13 en 14 april 2019 staan de cursisten van Musical'sCool! weer in theater De Enck in Oirschot met de voorstelling 'Pluche & Plastic'.

Lees meer...

Audities Vakklas Musical'sCool!

Op zondag 24 juni 2018 vinden de audities voor de Vakklas van Musical'sCool! plaats. Kijk voor meer informatie op Musical'sCool!

Lees meer...