Speel onze muziek

PostHeaderIcon Agenda

:: Audities Vakklas Musical'sCool!;  
Op zondag 25 juni 2017 vinden de audities voor de Vakklas van Musical'sCool! plaats. Kijk voor meer informatie op Musical.sCool!

:: Theatervoorstellingen;  
Op zaterdag 8 en zondag 9 april 2017 staan de cursisten van Musical'sCool! weer met een nieuwe musicalproductie in Theater De Enck in Oirschot. Met de voorstelling 'Amerika' en 'Rock 'n Roll is here to stay' komen de jaren 50 weer tot leven!

:: Audities Vakklas Musical'sCool!;  
Op zondag 12 juni 2016 vinden de audities voor de Vakklas van Musical'sCool! plaats. Kijk voor meer informatie op Musical.sCool!

:: Theatervoorstellingen;  
Op zaterdag 9 en zondag 10 april 2016 staan de cursisten van Musical'sCool! weer met een nieuwe musicalvoorstelling in Theater De Enck in Oirschot.


:: Muziekweek;  
Op donderdag 3 maart 2016 worden door Studio Pan workshops gegeven op Basisschool Sint Antonius in Best. De dag wordt afgesloten met de voorstelling 'Het Gestolen Medaillon'.


:: Muziekweek;  
Op donderdag 22 oktober 2015 worden door Studio Pan workshops gegeven op Basisschool Wilhelmina in Best. De dag wordt afgesloten met een voorstelling.

 

:: 007 Bont Héél Bont;  
Op zaterdag 11 en zondag 12 april 2015 werd de productie '007, Bont Héél Bont' uitgevoerd door de cursisten van Musical'sCool! samen met Arjan Dolman. De oudere cursisten speelden een eigen voorstelling getiteld: 'In De Zevende Hemel'. De Vakklas sloot de voorstellingen in Theater De Enck in Oirschot af met '7 Nachten, Veel Verdachten'. Bezoek de website: Musical'sCool!

 

:: Tijd Voor Tijd;  
Op zaterdag 12 en zondag 13 april 2014 wordt de productie 'Tijd Voor Tijd' uitgevoerd door de cursisten van Musical'sCool! samen met Arjan Dolman. De voorstellingen zijn om 11:00, 15:00 en 19:00 uur in Theater De Enck in Oirschot. Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bezoek de website: Musical'sCool!

 

:: Merry Christmas  
Nieuwe kerstsingle gezongen door de jonge Volendammer Marc Molenaar. 

Merry Christmas. Marc speelde eerder drie seizoenen in de musicalproductie Tarzan van Joop van den Ende. Hij was hiervoor uitgekozen na een auditie voor niemand minder dan Phil Collins. Merry Christmas is geproduceerd door Studio Pan i.s.m. Ab Tuyp.

 

:: Zigeunerdans  
De zigeunerdans uit de voorstelling 'High 5' is nu te zien op het YouTube kanaal van Studio Pan producties. Ga naar: YouTube

 

:: Cursus Musicalzang & Podiumpresentatie 
Opnieuw wordt door Studio Pan een cursus Musicalzang & Podiumpresentatie aangeboden. De cursus is voor iedereen vanaf 8 jaar en bestaat uit 5 lessen en een afsluitende presentatie.
Tijdens deze lessen wordt dieper ingegaan op o.m. houding, ademsteun, resonans en bereik. Tevens wordt gewerkt aan liedinterpretatie. Voor meer informatie: cursus

 

:: Op 1 juli 2012 speelde Studio Pan op het tweejaarlijkse Theaterfestival in Veghel, het zgn. Slokdarmfestival. Een groot festival met talrijke voorstellingen en duizenden bezoekers.

 

:: De IERSE DANS uit de productie 'Geen Pizza Vandaag' is nu te zien op YouTube. Bekijk hier de clip. Meer filmpjes kun je bekijken op het kanaal van Studio Pan.

 

:: Op 11 mei start de introductiecursus Musicalzang & Podiumpresentatie. De lessen, vijf in totaal,  worden gegeven door docenten van Musical'sCool!. In deze cursus zal aandacht worden geschonken aan ademhaling, ademsteun, maar ook aan de specifieke musicalsound, zuiver op de toon zingen en met de juiste articulatie.
Ook podiumpresentatie gericht op interpretatie van zowel tekst als muziek is onderdeel van de lessen. Voor meer informatie ga naar:  musicalscool.nl/introductiecursus

 

:: Op 14 en 15 april 2012 werd door de cursisten van Musical'sCool! de musical "Geen Pizza Vandaag" gespeeld. Alle voorstellingen in theater De Enck waren uitverkocht. Bekijk  hier de clip "PIZZA MAMA MIA"

 

:: Op 30 oktober 2011 heeft Studio Pan een clip opgenomen. De clip "Pizza Mama Mia", titelsong uit de nieuwe productie "Geen Pizza Vandaag", is opgenomen in Italiaans restaurant "Napoli" in Best en uitgevoerd door een grote groep cursisten van Musical'sCool! samen met Arjan Dolman en Lisa Brouwers.

 

:: De nieuwe show "Geen Pizza Vandaag!" wordt door de cursisten van Musical'sCool! voor het eerst gespeeld in het weekend van 13, 14 en 15 april 2012 in Theater De Enck in Oirschot. 

 

:: Op 10 augustus stond Studio Pan voor de vierde keer in Theater De Kom in Nieuwegein. Dit keer was de voorstelling gebaseerd op de musical "Breaking News".   

 

:: Op 26 juni is door Marc Molenaar samen met een groep kinderen van Musical'sCool! een clip opgenomen in Volendam. De clip van het nummer 'Kermis in Volendam', speciaal voor Marc is geschreven, wordt gebruikt als promotie voor de Volendammer kermis begin september. De choreografie is van Kim van der Spek. Bekijk de foto's in ons fotoboek: Volendam juni 2011

 

:: Informatie over Musical'sCool!, de musicalcursus van Studio Pan, is te vinden op de site: www.musicalscool.nl