Speel onze muziek

PostHeaderIcon Vincent Light / Palet

Vincent Light / Palet

Deze bijzondere jubileumvoorstelling bestaat uit 2 delen: ‘PALET’, een terugblik op de afgelopen jaren waarin tal van scenes, types en liedjes opnieuw de revue passeren en ‘Vincent Light’ een totaal nieuwe musical met als thema het leven van Vincent van Gogh.

Voorstellingen - Palet / Vincent Light: 14 & 15 april 2018 | Theater De Enck in Oirschot.
Vincent Light, 19 april op het Willem II College in Tilburg.

 

PostHeaderIcon De Negende

Amerika

Voor de negende keer staan de cursisten van Musical'sCool! in het theater. Met 'Amerika' door de Vakklas en 'Rock & Roll Is Here To Stay' door de overige cursisten. Spetterende show met verwijzingen naar de 'West Side Story' en 'Grease'.

8 en 9 april 2017 | Theater De Enck, Oirschot

 

PostHeaderIcon De Achtste

Kareltje

Voor de achtste keer staan de cursisten van Musical'sCool! in het theater. Rode draad vormen de lotgevallen van het jongetje 'Kareltje'. Hij wordt vanaf de kleuterschool gevolgd. We zien hoe hij opgroeit en uiteindelijk op de 'School Of Fame' terecht komt. Zowel de jongere als de oudere cursisten nemen een fase uit het leven van Kareltje voor hun rekening. De Vakklas speelt Kareltjes' kleutertijd.

9 en 10 april 2016 | Theater De Enck, Oirschot

 

PostHeaderIcon 007 Bont Héél Bont

007 Bont Héél Bont

Deze zevende productie bestaat uit maar liefst 3 shows: 'In De Zevende Hemel', uitgevoerd door de oudere cursisten van Musical'sCool! daarna '007 Bont Héél Bont' door de jongere cursisten en tenslotte '7 Nachten, Veel Verdachten' door de Vakklas. 

Te zien in Theater De Enck in Oirschot op 11 en 12 April 2015

 
Meer artikelen...